Skab glæde med en stak lune pandekager

31 August 2018
Michelle Løhde Nielsen
image

Findes der noget bedre end at lave en ordentlig stak lune pandekager på en regnfuld dag? Det gør der vist næppe. De fleste af os elsker pandekager uanset, om vi er store eller små – og så skal de gerne fyldes med vores yndlings fyld og nydes i godt selskab. Det kan gøre selv det mest triste humør godt igen. 

Forkæl dig selv eller nogle du holder af 

Pandekager er nemme at lave og kræver ikke alverdens ingredienser. De er derfor perfekte at kaste sig over, hvis man gerne vil forkæle sig selv eller nogle, man holder af. De skaber glæde og lykke hos alle uanset alder, og så kan de både spises som dessert, en hyggelig morgenmad i weekenden eller måske en ekstra lækker aftensmad? De kan varieres i det uendelige, og man kan komme det i, som man lige har lyst til. 

Nemme og lækre bananpandekager der vil gøre Rasmus Klump misundelig

Hvis du klikker ind på Alletiders Kogebog, så kommer du ind til en skøn opskrift på bananpandekager, der lige er en tand bedre end alle de andre, der findes. Selvom det er bananpandekager, så får du dog stadig en helt klassisk pandekage, som vi alle kender den – blot tilsat en skøn smag og sødme fra bananen. Her får du skønne og søde pandekager, der vil gøre selv Rasmus Klump grøn af misundelse. Spis dem med vaniljeis, marmelade, nutella, frisk frugt – eller hvad du allerbedst kan lide. 

Opskriften er nem at gå til, så hele familien kan være med til at lave pandekager – og de fleste af ingredienserne har de fleste af os allerede på lager. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke kaste sig ud i disse lækre bananpandekager. Hvis du går i gang nu, så har du snart en stak lune pandekager, du kan sætte tænderne i. 

Flere Nyheder