Kom ud af dit alkoholmisbrug

OK at nyde alkohol i begrænsede mængder

Du nyder sikkert alkolhol engang imellem, eksempelvis til festlige lejligheder. Det er der intet galt i, for det er ikke skadeligt, og det indikerer på ingen måde et misbrug. Sundhedsstyrelsen har da også sat en grænse på 14  genstande om ugen for mænd og 7 genstande for kvinder.

Så det er altså ikke et problem, hvis du holder dig inden for denne grænse.

Hvornår er dit alkoholindtag et problem? 

Alkohol kan hurtigt blive et problem, hvis du opnår en afhængighed for at få din hverdag og dit liv til at hænge sammen. Pludseligt er du langt over de anbefalede grænser, og mærker måske endda abstinenser.

I værste fald kan det påvirke din familie og dine omgivelser, at du hele tiden har behov for at være påvirket. Din dømmekraft kommer også ud af spil, og dine kære og kolleger ved ikke, om de kan regne med dig.

Når du har nået det punkt, så har du helt sikkert et alkoholmisbrug.

Hvad gør du, hvis alkohol styrer dit liv?

Hvis du er så langt ude, at alkoholen styrer dit liv, så er du sikkert godt selv klar over det. Eller måske prøver du at benægte og fortrænge, da sandheden er for ubehagelig at acceptere.

I det tilfælde har du brug under alle omstændigheder brug for omgående hjælp. Du har måske hørt om antabus som en mulig løsning på alkoholmisbrug. Problemet med den løsning er bare, at antabusen ikke fjerner din trang til alkohol. Den gør dig bare syg, såfremt du indtager alkohol.

Derfor vil det være en bedre løsning for dig at starte på Minnesotamodellen, som er en anerkendt behandling af alkoholmisbrug. Forløbet har allerede hjulpet millioner af mennesker verden over.  

Tag kontakt til et behandlingscenter i dag. For din egen og din families skyld. Det er ikke for sent.