Hvor finder du en landsdækkende gulvmand til gulvafslibning?

16 September 2021
Silje Hansen

editorial

Er du i markedet for at finde hjælp til en gulvafslibning, så kan du med fordel læse med her. I denne artikel hjælper vi dig med at forstå, hvad en gulvafslibning er, samt hvordan du finder frem til den bedste gulvsliber. 

En gulvafslibning er kun aktuelt for dig som har trægulve i sin bolig eller sommerhus. Da trægulve er den klart foretrukne gulvtype i Danmark, vil du finde trægulve i langt de fleste husstande. Her er det op til dig at vurdere om du vil udføre en gulvafslibning selv eller om du vil hyre en professionel gulvmand til opgaven. Langt de fleste vælger at hyre en professionel gulvmand, da det giver et langt bedre resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. Det kræver desuden også en særlig viden, teknik og udstyr for at kunne få et flot resultat.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en metode til at fjerne ridser, mærker og skrammer fra trægulvets overflade. Det er en behandling der ofte bliver anvendt, da det er et mildt indgreb for træbrædderne. Her sliber man typisk kun med 2 mm. Det er nok til at fjerne de plamager, ridser og mærker som har dannet sig i trægulvets overflade. Er ridserne dybere, er det nødvendigt med en gulvafhøvling, som også er et større indgreb.

Typisk bruger man en maskine til at udføre en gulvafslibning. Det stiller dermed også krav til ens udstyr og erfaring med at bruge maskinen.

Find den mest populære landsdækkende gulvmand til gulvafslibning

Hvis du er i markedet for at finde en landsdækkende gulvmand, som er kendt for sin høje kundetilfredshed og skarpe priser, bør du kontakte gulvkanonen.dk. Det er en erfaren virksomhed som tilbyder gulvafslibning i stort set hele landet. De er en virksomhed som sætter en stor ære i deres håndværk og service, hvorfor du kan forvente et godt forløb.

More articles