Kan man risikere at ryge af et SQL kursus?

14 June 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man kan vælge selv ikke at møde op til et SQL kursus, man kan droppe fra af den ene eller anden grund undervejs, og det kan endda ske lige før, at man gennemfører det, fordi der kommer noget akut i vejen.

Men kan det så også ske, at man ender med at blive smidt af kurset?

Vi kan jo huske fra folkeskolen, når man selv røg ud for døren eller ned til inspektøren – eller man kendte nogle, der gjorde – så var det jo ikke en fed følelse.

Men man var jo et barn, og havde svært ved at sidde stille, og som tiden skulle vise det, så var der bare nogle, der bar mere boglige end andre, mens nogle igen havde bedre ved at bruge deres hænder, end de skulle bruge knolden alt for meget.

Det var ikke givet i de små klasser, men nu har man funder sig sin plads, der handler mere om håndværk, og så kan det være lidt svært at komme tilbage på skolebænken på den måde.

sql kurser

Måske bliver du forment adgang til SQL-kurset

Man er måske blevet bedt om at gennemgår det kursus, selvom man ikke rigtig gider, eller man selv kan se, at det er nødvendigt for en at gennemføre det, men man har bare virkelig svært ved at koncentrere sig om det.

Man gør sit bedste, men man mangler lidt situationsfornemmelse for, at de andre prøver at fokusere, mens man selv lader sig distrahere.

Det begynder også at genere den eller dem, som der underviser, og man ender med at få nogle “advarsler” om at tage sig sammen.

Man tager det til sig, men man glemmer det også igen, og så starter det forfra.

Så hvis man er virkelig uheldig, så kan man risikere, at det bliver bedømt, at man ikke kan blive på kurset, da man generer de andre for meget.

More articles