Få malet dit træværk, så det kan modstå tidens tand

10 September 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Hvad enten du har et hus med en facade af træ eller blot har en terrasse og et rækværk af træ skal det vedligeholdes for ikke at rådne. Det er også med til at sikre at der ikke kommer grimme glatte grønne alger, der måske nok er ufarlige men ikke særlig kønne.

Du kan vælge selv at male eller du kan få en professionel til at udføre opgaven. Det kunne f.eks. være en maler i Roskilde

Inden der males er det en god ide at sandblæse træværket. Det fjerner den gamle maling, alger samt hvad der ellers må være af skidt og snavs. Det vil gøre det nemmere at se om der er noget af træværket der skal udskiftes inden der males eller om der mangler et par søm eller skruer. Husk at det er vigtigt at der sandblæses med fint sand, så træværket ikke bliver ødelagt. Det skal også have tid til at tørre godt og grundigt inden, så der ikke er risiko for at der kommer fugt i træværket.

At udvælge en maler

Vejen til succes er et langt stykke hen af vejen at finde den rigtige maler. Det vil spare dig for meget frustration og være med til at sikre at du bliver glad og tilfreds med resultatet.

Det er vigtigt ikke kun at fokusere på prisen. hvis du vil have et godt og langtidsholdbart resultat. En god kvalitetsmaling koster i sagens natur mere end en dårlig, men den vil til gengæld holde længere og derfor værd at vælge. Derfor skal du sikre dig at din maler bruger en god maling. Det vil selvfølgelig afspejles i det tilbud han sender til dig. Få mindst 3 forskellige malere til at sende dig et tilbud. Det sikre at du får en ide om prisniveauet trods alt og du kan efterfølgende finde den af malerne der samlet set har afgivet det bedste tilbud.

More articles