Gulvkanonen.dk

13 September 2017
Katrin Sørensen

editorial

Hos Gulvkanonen.dk finder du professionel gulvslibning til gode priser. Her har de mange års erfaring med at slibe og efterbehandle trægulve af alle slags. Gulvkanonen varetager både store som små opgaver, og er altid klar til at give dine trægulve en kærlig hånd. Vælger du at få slebet dine gulve hos gulvkanonen er du derfor sikret et top professionelt og kvalitetsmæssigt arbejde. Desuden giver gulvkanonen dig 3 års garanti på alt udført arbejde. Slibningen kan startes op blot få dage efter aftale og du betaler først når arbejdet er gjort færdigt. Du kan kontakte gulvkanonen, når det passer dig, og få et uforpligtende tilbud. Gulvkanonen har base i Ballerup i København, men udfører gerne arbejde i alle dele af Sjælland. 

På hjemmesiden Gulvkanonen.dk kan du se billeder af tidligere udført arbejde, og her finder du også opstillede priseksempler, som kan give dig en ide om, hvad behandlingerne koster. Er du stadig i tvivl skal du ikke tøve med at ringe og få svar hos de kyndige håndværkere. Der er ikke to gulve der er ens, og derfor er det en individuel vurdering hvad det koster at få slebet netop dit gulv. Når tilbuddet er blevet skræddersyet til dig og prisen er blevet fastlagt, bliver der ikke tilføjet yderligere omkostninger. På hjemmesiden kan du ligeledes læse udtalelser fra tidligere kunder, der fortæller om deres oplevelser med gulvslibninger og gulvafhøvling udført af gulvkanonen. 

Gulvkanonen tilbyder en række forskellige efterbehandlinger af gulvet efter slibning. Her kan du eksempelvis vælge mellem ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling og maling. Efterbehandlingen afhænger til dels af smag og behag, men visse faktorer kan spille ind på valget. Har du eksempelvis husdyr er det en god ide, at vælge en slidstærk type efterbehandling, som for eksempel en tokomponent lak, som beskytter dit gulv bedst muligt mod små kløer og dagligt slid. 

More articles