Lav isolering af vægge for at gøre huset dyrere

editorial

Det burde næsten være essentielt at have ens hus isoleret fra top til bund, specielt når man bor i sådan et land som Danmark, hvor vejret skifter en hel del, men kulden kan man næsten være sikker på.

Nogle steder i udlandet kan man nøjes med at isolere med naturmaterialer, som man lige finder i nabolaget, og i de helt varme lande bygger man da gerne huse af gamle sten, hvor de holder på kulden, fordi man mere er sikker på varmen end kulden i de egne.

Skulle det så blive gevaldigt koldt, så kan man tænde op for en varmekilde i huset, som spreder varmen, så den sætter sig i en periode i huset, men at tale om en decideret isolering kan man ikke kalde det.

I Danmark skal man helst gerne isolere med rockwool eller glasuld, og så forøger det da også værdien af ens bolig.

Det er ret så vigtigt at isolere ens hjem

Finder man gamle hjem i Danmark, så kan man stort sæt brække gulve, vægge og loft ned og opdage, at man isolerede, med hvad man lige havde ved hånden, fordi man ikke vidste bedre, havde opfundet andet eller havde råd til nogen bedre form for isolering.

Nu om dage er der udviklet materialer, som man virkelig kan isolere godt med, og den slags kan skæres til, så det passer ind i alle sprækker og mærkelige hjørner, om man har et gammelt hus eller et nyt hjem.

Man sørger som regel for at få isoleret et nybygget sted med det samme, men hvis det ikke er gjort, så er det med at få fikset med det samme. Nogle gange kan man isolere selv, men ellers kan man få håndværkere til det.

Mistænker man – og det er ikke svært at få den mistanke – af ens gamle eller halvgamle hjem ikke er isoleret, så er det bare med at få det gjort med nyt materiale. 

Så stiger værdien på din bolig som sagt også.

More articles