Bestil nemt smørrebrød via nettet, så det er klar til den store familiefrokost

05 april 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du er vild med smørrebrød, vil du måske gerne forkæle familien med det, næste gang de kommer forbi. Det tager dog lang tid at tilberede smørrebrødet selv, derfor kan det være en god ide, at du bestiller det på nettet. På den måde kan du få det leveret lige til døren og kan få mange forskellige former for smørrebrød at vælge imellem. Det vil være en kæmpe fordel for dig på den måde. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille smørrebrød på nettet, er Kokken og Jomfruen. Det er et cateringfirma med mange års erfaring, der kan levere til det meste af Danmark. De har nogle meget rimelige priser og serverer klassisk og lækker mad. Deriblandt selvfølgelig flere forskellige former for smørrebrød. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

mad ud af huset

Uspecificeret eller udvalgt smørrebrød

Når du bestiller smørrebrød, kan du vælge mellem, om du vil have uspecificeret smørrebrød, eller om du selv vil vælge, hvilke former for smørrebrød du får. Er der en form for smørrebrød, som du særligt gerne vil have, eller får du for eksempel vegetarer på besøg til frokosten, kan det være smart, at du selv udvælger stykkerne med smørrebrød, så du er sikker på, at der er noget til alle. 

For eksempel har de hos Kokken og Jomfruen smørrebrød med avokado, så der også er noget til dem, der ikke spiser kød eller fisk. Derudover har de selvfølgelig alle de traditionelle former for smørrebrød. Det er for eksempel roastbeef, flæskesteg, oksebryst og æg og rejer. Der er altså god mulighed for, at de har lige præcis den form for smørrebrød, som du godt kan lide.

Det er selvfølgelig billigere for dig at bestille uspecificeret smørrebrød, hvor du i det tilfælde får tre stykker smørrebrød til hver gæst. Hvis du og dine gæster ikke har nogle særlige præferencer, kan det altså være en billig måde at få serveret en lækker frokost på. 

Flere Nyheder