Blev det ikke nok umiddelbart med selve SQL kurset?

15 juni 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Man har besluttet sig for, at retningen frem for en er at vælge et ud af flere SQL kurser, og man føler da også, man er endt det rette sted.

Der er gode til at undervise. Der er hygge kursister. Og materialet er også til at forstå – umiddelbart.

For det er bare som om, at niveauet stiger eksponentielt, som kurset skrider frem, så det går fra, at du var godt med og næsten foran, til at du er bange for, at du er ved at være bagud i forhold til alle de andre og næsten ligge bagerst i forståelsen af kurset, hvis man kunne måle på den slags.

Men der er ikke andre kurser på at lavere niveau, og du har hørt fra andre, at det her faktisk er det letteste sted at forstå det, så du er endt det rette sted.

Og du SKAL gennem det her kursus, så der er ingen vej ud nu, men hvad gør du så ellers?

sql kurser

Der kan være andre muligheder i forbindelse med det her SQL kursus

For du vil gerne have det fulde udbytte ud af det her kursus, så du kan høre ad, om der er mulighed for ekstraundervisning, for det er svært for dig at forstå det derhjemme, så aleneundervisning derhjemme for dig selv er ikke en mulighed – og du skal nok betale for den ekstra ulejlighed.

Kan det ikke lade sig gøre, så kan du måske studere sammen med en anden kursist, der enten selv har problemer med det, eller I kan støtte jer sammen i at blive bedre.

Måske er der en anden derude, der har gennemført kurset før, eller som bare har styr på SQL, som der kan give dig noget undervisning ved siden af.

Det handler for dig om at komme gennem kurset, og så må man tage de midler i brug, som der findes.

Flere Nyheder