Boller i karry er en klassisk og alsidig ret – find en god opskrift her

15 July 2019
Kamilla Tolnø

editorial

Boller i karry er en ægte dansk klassiker. Særligt i det mørke efterår og vintermånederne er det utroligt lækkert med en varm og krydret ret. Det er noget, der for mange minder om deres barndom. Samtidig er det en ret, som går rent ind hos både børn og voksne. Den er hurtigt lavet, og man kan nemt lave større portioner. På den måde kan man lave mad til flere aftener på samme tid. Boller i karry kan også sagtens fryses ned og tøs op igen senere, så man har nem mad, når det skal gå stærkt. Boller i karry er derfor den perfekte ret at lave en mørk søndag aften, så der er mad til nogle af ugens dage. Men uanset hvornår man spiser den, er boller i karry en ret i særklasse, som vil gå rent ind hos både familie og venner.

Også til gæster

Mange forbinder måske ikke boller i karry med noget festligt måltid. Men det kan det faktisk sagtens være. Det er som sagt nemt at lave i store portioner, hvorfor det er oplagt til fx middage med vennerne eller når børnene har deres kammerater på besøg. Det er nemlig en ret, som langt de fleste kan lide. Den går også godt sammen med et krydret glas rødvin.

Hvordan laver man boller i karry?

Boller i karry er en traditionel dansk ret, som de fleste ældre mennesker har liggende på ryggraden. Men for den yngre generation er det ikke så nemt at gennemskue, hvordan en portion boller i karry skal skrues sammen. Det er dog ikke en undskyldning for ikke at lave det. Det er nemlig ganske nemt at finde en simpel og lækker opskrift på boller i karry på nettet. Når man bliver bedre til den, kan man begynde at justere og finde sin helt egen unikke opskrift på den klassiske danske ret.

More articles