Chili con carne – hurtig nem og lækker aftensmad

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du lave mad til vejfesten, studentergildet, eller måske en house warming med åbent hus? Så har du brug for en opskrift på mad som kan tilberedes i stort kvantum dagen i forvejen, som kan varmes op, og som er forholdsvis nemt at spise for stående gæster. Og hvilken ret er dog mere velegnet til netop dette formål end den klassiske Chili Con Carne.

Chili Con Carne – en genistreg fra de varmere himmelstrøg

Blandt de mange mere eksotiske retter som danskerne har taget til sig gennem de seneste årtier er Chili Con Carne blandt de mere populære. Dette skyldes ikke mindst at det er utroligt nemt at fremstille Chili Con Carne. Der skal virkelig meget til før det går galt når man smækker en skudefuld Chili Con Carne sammen.

Der ud over er Chili Con Carne en af de retter som med stor fordel kan laves dagen – eller måske endda flere dage – før den skal serveres. En gryde Chili Con Carne kan sagtens tåle at stå og hygge sig på komfuret i et døgns tid under låg. Det bliver retten faktisk blot endnu bedre af, da smagsstofferne på den måde får lov til at udvikle sig.

Hvis du har brug for at lave Chili Con Carne mange dage i forvejen kan du opbevare den i køleskabet hvor den kan få lov at trække indtil du på selve dagen varmer den grundigt igennem.

Det er nemt at lave Chili Con Carne

Du skal heller ikke bruge mange timer på at fremstille en lækker Chili Con Carne. Ej heller har du brug for ingredienser og råvarer som du ikke kan finde i et hvilket som helst supermarked. Og ingen af disse koster en indre formue.

Du kan finde den fulde opskrift på den traditionelle Chili Con Carne på hjemmesiden https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne.

More articles