Coating er ventilationens nummer 1 beskytter

04 July 2021
Johanne Hansen

På en varm, varm sommerdag på kontoret … 

Ja, så ville vi nok alle gerne hellere have været ude og bade på Kalvebod Brygge eller ligge og dase den på Amager Strandpark. Dog kan nogle dage bare være tilstoppet med møder og andre vigtige deadlines, hvilket betyder, at man ikke bare lige kan tage en fridag, selvom resten af afdelingen måske er gået på ferie. 

Her får du så din nye bedste ven – en ven der kommer igen hver evig eneste år: Ventilatoren. Den bringer luft ud i rummet og sørger for, at du kan trække vejret i de + 25 grader. Men den klassiske ventilator, som vi alle kender den, er faktisk bakket op af et endnu større baggrundsland, om man vil – selve hele ventilations systemet i bygningen. 

Uden det, ville luften være tyk og klam, og det er faktisk ventilationen, der gør, at der altid føles frisk og luftigt – selvfølgelig kan den blive udfordret på en varm juni dag, men sådan er det.

Beskyt dit ventilationssystem

Som du nok kan læse dig til, er ventilation utroligt vigtigt for ens medarbejdere. Det skaber godt indeklima, som også er vigtigt for dine medarbejders sundhed. Men ventilations systemer kan være dyre i drift og endnu dyrere, hvis de hele tiden skal udskiftes. 

Derfor kan det være en god idé at overveje, om I skal få en god omgang coating på alle jeres ventilationer – det vil sikre jer bæredygtige ventilations systemer som holder i op til to-fire år længere, før de skal skiftes ud. 

Coating er altså en slags beskyttelse, som ikke kun er godt i forhold til, man ikke hele tiden gider købe nyt – men også godt i forhold til miljøet. Det vil sige både en bonus for dig selv og din pengepung og for miljøet. What’s not to like?

Du kan læse mere om coating lige her: https://safe-coating.dk/.

Flere Nyheder