Der vil komme flere elbilfordele til

05 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

For bare nogle år siden ville man grine lidt ad folk, der havde investeret i en elbil, for det var ikke “en rigtig bil”, og de fleste kunne stadig huske, hvor stor en fadæse man havde i DK med det storanslået show med en elbil, der skulle vises frem, hvor det hele endte i én stor fadæse.

Måske man skulle have forsket videre i bilens ungdom med elbiler, for det gjorde man faktisk, men de tabte desværre til biler på fossilt brændstof.

Så da man igen begyndte at se på elbiler, så var de ikke særligt fordelagtige, fordi de ikke kunne køre så langt, og der var ikke så mange ladestationer; men mest af alt var der ikke så mange typer af den slags biler, som man lige kunne få fat i.

Den udviklet har ændret sig, hvor mange producenter nu opfordres til at lave elbiler, og de fleste bilfirmaer med respekt for sig selv tilbyder en elbil som alternativ eller i det mindste en hybridbil.

Elbilers fordele vil blive flere og flere

Nu er der også kommet flere ladestationer til, og man har udviklet så meget på de biler, at de kan køre rigtig langt, og deres accelerationsevne er helt imponerende også.

Faktisk kan de fleste hjem få deres egen ladestation.

Desuden ser man også, at man gør det lettere for folk at få deres egen elbil, så de fleste snakker om fordele og ulemper ved en elbil, og det bliver mere og mere dyrt at få sig en bil, der kører på fossilt brændstof, og det er ikke alene fordi, at det bliver dyrere og dyrere at købe de dråber, men også fordi man ikke rigtig tilskynder at udvikle på den front.

Derfor kan man lige så godt se på, at elbiler ikke alene får flere og flere fordele, men det bliver også mere og mere besværligt at have andre typer af biler.  

Flere Nyheder