Dit barn kommer til at elske en husseng!

17 May 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

En husseng er sådan set mere eller mindre, hvad den lægger op til at være i sit navn: Det er en seng, der er lavet som et hus i større eller mindre omfang.

Man kunne også tror, at det er en seng til en seng, hvilket det jo også er, men hvilken seng er ikke ment til at skulle blive brugt i et hus i den ene eller anden forstand?

Men når barnet så er for gammel til sin lille krybbe, så kommer barnets første rigtige seng, og den skal jo gerne give gode oplevelser og igangsætte mange stimuli, for barnet er meget modtagelig for den slags i den unge alder, og alle de her indtryk sætter sig jo.

Og desuden skal megen af tiden bruges i den her seng, så det bliver jo mere eller mindre barnets egen bolig.

hussenge

Dit barn skal da have sin egen, personlige husseng!

Der findes mange udgaver af sådan en husseng, så man kan både få en, som der passer til, hvor meget plads man har derhjemme, indretningen, og hvad der vil egne sig mest til barnet.

Hvis man har godt med plads, så kan man jo flotte sig og købe den store og dyre husseng blandt mange hussenge at vælge blandt, der næsten bliver en hel legeborg for barnet.

Man kan jo altid rette den lidt til, hvis den skal males anderledes, eller man vil pille noget af eller sætte noget andet op, så det passer til den nævnte indretning.

Man kommer nok til at opleve, at barnet vil bruge lang tid i sin husseng, fordi det er sjovt at være her, også når man ikke skal sove.

Pludselig bliver det ikke et problem at få barnet til at gå til ro, da den her husseng er spændende, sjov og indbydende at komme i, om det er for at sove eller lege.

More articles