Er der langt eller kort mellem Power Bi kurset?

14 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Nu mener vi ikke forskellige Power Bi kurser København som eksempel, men mere det enkelte Power Bi kursus i hovedstaden, som man har fundet sig, hvor det er en af den slags, hvor der er flere kursusdage, man skal igennem.

Hvis det er nogle få dage, så skal man næsten være til dem alle, for hvis det bare drejede sig om en enkelt dag, så SKAL man i hvert fald være der for at få noget ud af det, og selvom man måske har betalt for det og mener, at man selv bestemmer, hvad ens penge går til, selv hvis man spilder dem, så ville det have været mere optimalt, at der var en anden, der havde tid, som der havde fået din plads.

Men hvis der nu er mange kursusdage, så kan det blive lidt svært at nå dem alle, hvis de er fastlagte, for selvom det ser ud til nu, at man har tid nok, så kan ens planer ændre sig, men man kan i hvert fald ikke få lov til at få omlagt kurset for ens egen skyld – der er jo mange andre på kurset.

power bi kurser

Man skal igennem så meget af det Power Bi-kursus, som det er muligt

Der er jo også en nedre grænse for, hvor meget man skal deltage i, før kursusudbyderne med god vilje kan sige, at man er berettiget til at gå til eksamen i det eller har gennemført det.

Selvom det er frihed under ansvar med den slags undervisning, da man jo ikke er et lille barn i folkeskolen længere, så skal man også tage det ansvar seriøst.

Måske er der indlagt lange pauser mellem de enkelte dage, hvor man skal møde op, så man lige skal læse op på tingene i mellemtiden, for det kan være i den periode, at man skal lave hjemmeundervisning.

Flere Nyheder