Er du træt af din gamle bolig?

07 January 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man siger jo, et hjertet er der, hvor hjemmet er, men hvis man mere synes, hjertet er lidt støvet, og man ikke gider tage hjem, når man har fri, så er man nødt til at se på, hvad der egentlig er galt.

For hjemmet skal være den base og det helle, som man kan være sig selv i og slappe af samt lade batterierne op, til man skal møde verden igen i mange forskellige henseender, hvor der stilles krav til en fra mange forskellige instanser, der har diverse forventninger til en.

Hvis man således ikke oplever at have det sted, hvor man trives, så er man nødt til at se, hvad der kan forandres derved.

Det er måske i de små ting, at man erkender, at man trænger til at gøre rent, få nogle nye møbler eller bare omrokere inventaret i ens hjem, så det fremstår mere nydeligt og/eller spændende at være i.

image

Hvad kan der ellers være galt med din bolig?

Måske kan problemet ligge i noget større, hvor man må sande, at dem, man bor sammen med, ikke er nogle, man trives med.

Det kan være alt fra en lejer, en kæreste eller dem, man bor i kollektiv med, så man er nødt til at udskifte dem eller finde et andet sted at bo, hvor man skriver sig op i en boligforening i Rebild med udsigt til at finde noget nyt.

Det kan jo netop også være fordi, at man bor alt for langt fra de steder, som man har brug for at komme til, om det er ens forældre, venner, indkøbsmuligheder og ikke mindst arbejdet.

Hvis det meste af ens hverdag går med transport, så er man for udmattet til at nyde ens egen bolig, fordi man så bare kommer hjem for at spise og sove.

Her man simpelthen finde sig en ny bolig.

More articles