Få det flotteste tandimplantat i Århus

05 april 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du fået ødelagt en af dine tænder, for eksempel i forbindelse med et traume hvor tanden er blevet smadret, eller som følge af et karies angreb som har tæret tandens emalje og kerne? Så bør du opsøge en dygtig tandlæge i dit lokal område. Det er nemlig muligt at erstatte den defekte tand med et såkaldt kunstigt tandimplantat.

På hvilken tandlægeklinik kan jeg få isat et tandimplantat i århus?

Er du bosiddende i omegnen af Århus, eller måske endda i selve byen, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlæge. Tandlægerne på Stjernepladsen kan nemlig hjælpe med alle former for tandbehandling.

Uanset om du blot skal have renset og efterset dine tænder og dit tandkød i forbindelse med dit årlige eller halv årlige kontrol besøg, eller om du skal have udført mere avancerede procedurer, står de dygtige personaler hos Tandlægerne på Stjernepladsen klar til at hjælpe dig.

Skal du således have fjernet en af dine naturlige tænder og erstattet denne med et tandimplantat kan du få hjælp til denne operation hos Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen har mange års erfaring med at hjælpe patienter som har brug for eksempelvis broer, kroner eller tandimplantater, og har god kontakt til de dygtigste tandteknikere i området som kan hjælpe med at fremstille de flotteste og mest naturtro kunstige tandkroner.

Tandlægerne på Stjernepladsen arbejder med faste lave priser på tandimplantater og kan tilbyde en fordelagtig afbetalings ordning, skulle du ikke være i stand til at betale hele herligheden på én gang. Du kan således trygt lægge dine tænder i hænderne på de dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne på Stjernepladsen og forvente et flot resultat ved isættelse af tandimplantat.

Du kan læse mere, og booke tid til en indledende konsultation hos Tandlægerne på Stjernepladsen, på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder