Få hjælp til de firbenede på lokal dyreklinik

29 December 2020
Astrid Pedersen

Er du og din familie netop flyttet til området omkring Furesø – for eksempel Farum, Værløse, Smørum eller Bagsværd? Og tæller jeres familie, foruden de tobenede medlemmer, en eller flere firbenede med pels og poter? Så skal du ud og finde en god dyrlæge som kan varetage dyrenes sundhed.

Det er mindst lige så vigtigt at du finder en god lokal dyrlæge som at resten af familien er dækket ind med fast praktiserende læge eller tandlæge. Som dyre ejer er det nemlig dit ansvar at sørge for at de umælende væsner får den bedste pleje så at de kan leve et langt og sundt liv. Og i denne sammenhæng udgør en dygtig dyrlæge et vigtigt element.

Hvilken dyreklinik skal jeg vælge?

Når du således står for at skulle finde en god dyrlæge i Værløse eller omegn er det vigtigt at du vælger en som for det første er tæt på familiens bolig, for det andet er gearet til at tage sig af familiedyr. Det går ikke at skulle udsætte dyret for lange køreture i forbindelse med dyrlæge besøg.

De færreste dyr synes godt om at lade sig transportere i lang tid ad gangen og kan blive utroligt stressede i den forbindelse. Og det er ikke så smart hvis dyret for eksempel er sygt eller er kommet til skade.

Din dyrlæge bør have speciale inden for familiedyr, det vil sige typisk hunde, katte, marsvin, kaniner og lignende. På den måde kan du sikre at dit dyr er i de mest sikre og professionelle hænder hvad end det handler om vaccinationer, tandeftersyn eller generelt sundhedstjek. En dygtig og erfaren dyrlæge vil altid kunne spotte den mindste afvigelse i dyrets helbreds tilstand og sætte behandlinger i værk. Og så vil du måske kunne undgå sygdom eller skader hos dyret.

Din lokale dyreklinik i furesø området hedder Værløse Dyreklinik – læs mere på værløsedyreklinik.dk.

Flere Nyheder