Få ny emalje i dit badekar – nemt og hurtigt

03 November 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som har et gammelt, plettet og skrammet badekar stående i dit badeværelse til ingen verdens nytte? Så har du sikkert overvejet om badekarret skulle ryge ud i forbindelse med den næste renovering. Du bruger det alligevel aldrig, og det er så langt fra en pryd for dit badeværelse.

Men du bør tænke dig om en ekstra gang. Selv om dit badekar er grimt kan det nemlig sagtens udgøre et aktiv for din bolig.

Det er måske svært at forestille sig, men det grimede og misfarvede badekar repræsenterer faktisk en hvis værdi – i hvert fald såfremt skaderne blot er af overfladisk karakter. Så kan badekarret nemlig sættes i stand igen. Og så kan du pludselig prale af en bolig med et lækkert badekar, hvilket hurtigt kan vise sig at være en stor fordel.

Et badekar i eget badeværelse øger værdien af din bolig

I mange danske boliger er badekarret nemlig blevet erstattet med en plads besparende bruseniche. Dette er sket i takt med at vore badevaner har ændret sig fra et ugentligt karbad til daglige brusebade. Badekarret har så at sige mistet sin relevans – men ikke helt alligevel.

Mange boligkøbere går nemlig målrettet efter huse og lejligheder med badekar. Dette skyldes ikke mindst de mange fordele et badekar rummer for især børnefamilier. De små elsker at blide badet i et stort badekar frem for en balje i en snæver bruseniche. Og så tjener et badekar mange praktiske formål, for eksempel i forbindelse med iblødsætning af større tøjmængder.

Derfor bør du lade badekarret renovere i stedet for at smide det ud. Til alt held er dette en relativt billig og hurtig procedure. Du kan få den bedste hjælp til emaljering af badekar hos din lokale badekarsmaler Emaljespecialisten. Klik ind og læs mere på https://www.emaljespecialisten.dk/ny-emalje-badekar/.

Flere Nyheder