Find den perfekte parfume online

12 november 2020
Astrid Pedersen

editorial

Din duft udgør en stor del af det indtryk, du efterlader hos andre mennesker. Faktisk er lugtesansen måske den mest undervurderede af vore fem sanser, når det handler om at danne sig et indtryk af vore omgivelser – især når det handler om de mennesker vi møder.

Du kender sikkert fornemmelsen af umiddelbart at fatte sympati for et andet menneske, og have lyst til at være i nærheden af vedkommende. Denne form for karisma kan selvfølgelig skyldes en vindende personlighed, men har i lige så høj grad noget at gøre med kroppens kemi.

På samme måde har du sikkert prøvet at føle sig frastødt af dårlig kropslugt hos et andet menneske, selv om vedkommende egentlig er flink og sympatisk. Og de fleste af os har oplevet at sidde tæt på et menneske hvis parfume overhovedet ikke passede til anledningen.

Vælg den rette parfume efter situationen

Det er nemlig helt utroligt vigtigt at vælge en parfume som passer til anledningen. Når du således står for at skulle vælge din nye parfume skal du først og fremmest overveje om din parfume fortrinsvis skal påføres om aftenen i forbindelse med fest eller byture, eller om du har tænkt dig at bruge din parfume på jobbet.

En tung og krydret parfume, som kan være utroligt sexet og forførende i en aften setting, kan virke intimiderende og direkte kvalm i hverdagen på kontoret. Til gengæld vil en af de lette og volatile parfumer, som er designet til dagligdags brug, hurtigt drukne i andre dufte og indtryk når du er ude i byen og slå dig løs.

Bestil din nye parfume online

Når du således har fundet den parfume som passer til dig – og til de situationer hvor den skal anvendes – kan du med fordel bestille den online. Se det store udvalg af parfume på sephora.dk.

Flere Nyheder