Find nye og brugte biler i Svendborg

07 december 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens vognpark udvides med endnu et firhjulet medlem, eller skal familiens nuværende bil skiftes ud? Så bør du finde en god forhandler af nye og brugte biler tæt på familiens bopæl. Og har I til huse nær Svendborg er N. Kjær Bilcentret A/S et oplagt valg.

Hvem er N. Kjær Bilcentret A/S?

N. Kjær Bilcentret A/S er din bilforhandler i Svendborg og omegn. Hos N. Kjær Bilcentret A/S finder du et stort og velassorteret udvalg af nye og brugte biler til salg, såvel til privat personer som til erhverv.

N. Kjær Bilcentret A/S har igennem mange år betjent glade og tilfredse bil købere over hele Sydfyn og hjulpet mange familier og virksomheder med at finde de rette biler til deres behov. Hvis du leder efter en god brugt bil som kan tjene dig og din familie i mange år fremover kan du med sikkerhed finde hvad du søger hos N. Kjær Bilcentret A/S. Og står du for at skulle anskaffe nye biler til din virksomhed kan N. Kjær Bilcentret A/S også hjælpe dig.

image

Foruden forhandler delen råder N. Kjær Bilcentret A/S også over et veludrustet autoværksted. Her kan din bil få den bedste behandling i form af service og reparation.

Når du vælger en automekaniker med værksted tæt på din bopæl kan du være sikker på at din mekaniker altid er inden for rækkevidde. Derfor kan du med fordel blive fast kunde hos N. Kjær Bilcentret A/S og få del i alle de fordele som en service aftale med værkstedet indebærer – her under rabatter på mange produkter og ydelser samt eksempelvis gratis hjælp til skift mellem sommer og vinter dæk.

Du kan altid trille forbi bilhuset N. Kjær Bilcentret A/S og få en snak om dit behov for køb af ny bil eller servicering af den gamle – læs mere på nkjaer.dk

Flere Nyheder