Forbrugslån online kan nu om dage også lade sig gøre

06 February 2020
Anders Lundtang Hansen
Forbrugslån online kan nu om dage også lade sig gøre

Prøv at tænk tilbage på en tid, hvor man var underlagt ens forældre, kirken, staten og de få banker, som der eksisterende i ens lokalsamfund, som var en del af og nok også endte med at komme af dage i, foruden at være opvokset der.

Der var gode ting ved de “gamle dage”, men der var også ulemper ved de små samfund, hvor alle var på fornavn med hinanden, og der var forventninger til, at man støttede lokalsamfundet hele livet – det sidste er dog ved at komme igen, hvor det centraliserede bliver decentraliseret.

Men dengang havde man måske svært ved at få et lån i banken, hvis man havde et ry for at være en dårlig skyldner generelt ved de andre købmænd og forhandlere, hvor man var nødt til at få tingene på kredit for at kunne overleve – og nu havde man opbygget sig en gevaldig lån.

Den slags ville den lokale bank ikke røre ved, og en anden bys bank ville bare henvise til ens egen bank i den by, man boede og; og endte man med at flytte, ville ens rygte bare flytte med.

Derfor var det umuligt at låne til noget mere eller mindre, og man var nok fortabt dengang, da der ikke fandtes et socialt sikkerhedsnet, som der gør nu om dage: man måtte til tiggerstaven.

Heldigvis er vi kommet til en tid, hvor verden er blevet globaliseret, og du kan låne penge fra for eksempel hurtigudbetaling.dk til det, du lige står og mangler, også selvom det bare er til fornøjelser og ikke gæld.

Du kan tage et forbrugslån online, og nogle gange er du endda så heldig, at selvom du har gæld, en stor og brugt kassekredit og ikke er vurderet kreditværdi af din egen bank, så kan du stadig låne penge online, selvom bagmændene på ingen måde kender dig!

Er det ikke imponerende?

More articles