Forkæl din bolig med fototapet

07 december 2020
Astrid Pedersen

Når hjemmet skal dekoreres på en ny måde, er det oplagt at tage et kig på de kedelige ensfarvede vægge. Disse vil nemlig helt sikkert kunne vinde ved at blive frisket op med flot fototapet.

Hvilken slags fototapet skal jeg vælge?

Der findes ingen regler for hvilken type fototapet du skal sætte op hvor. Du kan dekorere stuer og værelser i din bolig med fototapet nøjagtig som du har lyst. Det er kun fantasien der sætter grænser for anvendelsen af fototapet – så hvorfor ikke lade kreativiteten blomstre?

Hvis du altid har ønsket dig udsigt til Eiffeltårnet fra et panorama vindue i dit køkken kan dette klares med fototapet. Du kan få fototapet som afbilder smukke solnedgange over fjerne palmestrande, eller en sval dansk bøgeskov hvor sommersolen trænger gennem bladmosaikken.

Du kan dekorere dit soveværelse med romantiske blomster eller med mønstre inspireret af forgangne tiders boudoir stil. Eller hvad med en rå murstensvæg i entreen, som giver lejligheden et præg af New Yorker loft?

Fototapet til børneværelset

En særlig kategori er dog fototapet til børneværelset. Børneværelset er et rum som kalder på kreativ og fantasifuld dekoration – og her kan du godt tillade dig at være lidt mere modig end i husets øvrige rum.

Du kan give din fodboldtossede søn oplevelsen af at befinde sig i nogle af verdens støreste og mest kendte fodbold arenaer hver eneste dag, eller af at se sin yndlings spiller hver morgen når han slår øjnene op. Din hesteglade datter vil uden tvivl sætte stor pris på smukke, vilde heste i live size som dundrer ud over sletterne i fuld galop – på væggen i hendes eget værelse. Og de helt små børn kan hygge sig med elskelige tegneserie figurer, Disney prinsesser og nuttede dyr i douche farver.

Du kan finde fototapet til alle rum i huset hos Sohu på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

Flere Nyheder