Forskellige vinduer du kan vælge imellem

29 april 2022
Steffen Hansen

Der er forskellige vinduer, du kan vælge mellem, når det drejer sig om dit hjem. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger noget, som du kan lide. Men det er også vigtigt at vælge noget, der giver mening rent arkitektonisk. Dit hus er bygget på en særlig måde og der vil være nogle vinduer, der kan bryde med hus’ stil.

Læs med i dette indlæg, og hør om de forskellige vinduer, som du kan vælge imellem.

 

fastkarm vinduer

 

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer er en af de mest populære vinduesstilarter derude. Disse typer vinduer er typisk fremstillet af dobbeltglas og fås i mange forskellige former og størrelser. De er gode til at lukke masser af naturligt lys ind, samtidig med at de giver fred, når der er behov for det.

Sidehængte vinduer kan være pæne til de fleste danske hjem og vil derfor være et sikkert og godt valg uanset hvad.

 

Fastkarmvinduer

Faste vinduer er en anden populær vinduesstil, som du kan vælge mellem. Disse typer vinduer består af én stor rude, der er fastgjort. Faste vinduer med fast ramme er gode til at lukke masser af naturligt lys ind i dit hjem, samtidig med at de tilføjer et klassisk og elegant touch til ethvert hjem.

Hvis du har et område, hvor der i forvejen er vinduer, der kan åbnes, så kan fastkarmsvinduer være et godt supplement. De giver en masse lys, uden det skal åbnes op for. Det kan f.eks. være loftvinduer, der giver et flot lysindfald i din stue eller indgang.

 

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinder er en vinduestype, der altid har været populært i danske hjem. De har navnet herhjemme grundet placeringen af sprosserne. Det former nemlig Dannebrogflaget. Disse vinduer har en helt speciel egenskab, der gør det muligt at åbne dem uden at optage plads på indersiden af dit hjem. De er gode til små rum, hvor du måske ikke har plads nok til et traditionelt stort vindue.

Flere Nyheder