Hav reserve-batterier liggende til dit vibrator æg

22 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke nødvendigvis alle typer af sådan et vibrerende æg af et sexlegetøj, som har brug for batterier, man selv skal indføre i dem, men hvis man har sådan en udgave, så kan det være en smart idé at have dem liggende.

Nogle typer af dette sexlegetøj er måske sammensat på en bestemt måde, at det er elektronikken, der i sig selv skaber den vibrerende fornemmelse, eller at batteriet er så specielt eller gemt godt væk, at man ikke bare sådan lige selv kan udskifte det.

Så når vibratorægget ikke virker længere, så er der ikke andet at gøre end at bortskaffe det og få sig et nyt, hvor garantien her måske kan hjælpe dig lidt eller reklamationsretten, så du ikke skal hen at bruge penge på et nyt.

Men det er for din egen skyld og fornøjelse samt lyst, at vi skriver det her, for se det for sig, at du faktisk har glædet dig til at bruge det her vibratoræg alene eller med din partner – måske udskiftning undervejs – og så dør det langsomt, eller det vibrerer ikke til fulde.

Til at starte med tror du måske, at ægget er ved at være slidt eller gammelt, men så husker du på, at det ikke er så gammelt, og ved hurtigt tjek kan du se, at du kan udskifte batterierne, og det er heldigvis den type, som de fleste mennesker har liggende.

Undtagen dig.

Enten ligger de for langt væk, så du ikke kan finde dem, du har glemt at købe dem, eller du ikke kan huske, hvor du har lagt dem.

Så dør den lyst hurtigt til at fortsætte med akten, selvom man var helt oppe at ringe til at starte med.

Derfor findes der ingen anden løsning her end altid at tjekke efter, at man har ekstra batterier liggende til det sexlegetøj, man foretrækker at bruge, som man kan udskifte batterier i.

Flere Nyheder