Hvordan vælger du den rette forlovelsesring?

23 januar 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Har du besluttet dig for, at du vil fri til din partner? Så går du en spændende tid i møde. For først og fremmest betyder det jo, at du har fundet dit livs kærlighed, som du har lyst til at bruge resten af livet med. For det andet så vil du sikkert gerne finde en helt særlig ring – det hjælper vi dig derfor også med her. 

Sådan vælger du en forlovelsesring

Det særlige ved en forlovelsesring er, at den er et smukt symbol på kærligheden mellem dig og din partner. Derfor ligger der ofte også mange tanker bag netop denne ring. Men lad os prøve at komme med konkrete råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige ring. 

Hvilken stil er din partner til? 

En første ting du kan forholde dig til er, hvilken stil din partner er til. Her kan du starte med at se på de smykker, der allerede er i samlingen. Det kan både være ringe, halskæder, øreringe m.m. Ofte kan dette pege dig i den rigtige retning. 

forlovelsesringe

Tag gerne billeder af ringe, din partner er til 

Hvis du vil hjælpe dig selv ekstra godt på vej med at finde en forlovelsesring, så tag gerne billeder af den stil, han eller hun er til. Så har du noget, du kan læne dig op ad. Og du kan have noget, du kan vise til personalet i de butikker, som du med fordel kan besøge. 

Tag ud og se på ringe i fysiske butikker 

Lige når det kommer til forlovelsesringe, så skal du selvfølgelig se på lidt forskellige i fysiske butikker. For så får du den bedste fornemmelse af, hvordan ringen føles, og hvordan den vil se ud. Samtidig kan der også være rigtig god hjælp at hente hos personalet i den smykkebutik, du besøger: https://smykkeform.dk/.

Flere Nyheder