Hvorfor skal jeg købe en massagepistol?

28 januar 2021
Astrid Pedersen
image

En massagepistol er for dig, som ofte døjer med smerter, som erfaringsmæssigt kan fjernes med manuel behandling. Disse kan for eksempel hidrøre fra hold i nakken, spændinger i arme og skuldre fra kontor arbejde eller problemer med lænd eller ryg. 

I stedet for at bruge penge på massage flere gange om ugen vil du med en massagepistol selv kunne gøre kål på myoser, spændinger, inflammations tilstande og hvad der ellers måtte give anledning til dine smerter og dit ubehag. Din massagepistol vil have tjent sig selv ind i løbet af meget kort tid. Og så kan du bruge den så ofte du ønsker.

Hvordan bruger jeg en massagepistol?

Det er meget nemt at bruge en massagepistol. Den smarte massagepistol er håndholdt og ligner en hårtørrer – og du retter ganske enkelt pistol ”løbet” mod det ømme sted og ”trykker af”. Din massagepistol vil affyre en serie målrettede slag mod det ømme sted og dermed på effektiv vis knuse myoser og knuder i musklerne.

Du kan vælge imellem en række forskellige massage hoveder som hver især egner sig til deres forskellige område på kroppen. Du kan også variere slag frekvensen samt vibrations mønsteret og impuls styrken så massagen på samme tid er behagelige og effektiv.

Efter en periode med regelmæssig anvendelse af din massagepistol vil du kunne iagttage mærkbare bedringer i form af reduktion af smerter i området samt øget smidighed og fleksibilitet i vævet. Dette skyldes den styrkede blod cirkulation som fører næring og ilt til muskler og væv. Samtidig transporteres diverse ophobede affaldsstoffer lettere væk fra området, og du vil kunne opnå såvel kortere restitutions tid som mindsket risiko for nye skader.

Hvor kan jeg købe en massagepistol?

Hos Altermed Wellness finder du en god og billig massagepistol i høj kvalitet – bestil den i den online shop på altermed.dk

Flere Nyheder