Inspiration til tilbehør til frikadeller

26 juli 2019
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det klassiske, når du spiser frikadeller, er, at du spiser det med sovs og kartofler. Det er da også en virkelig lækker måde at spise det på, men det kan godt blive lidt ensformigt, hvis du ofte spiser frikadeller. Derfor kan det være en god ide, at du sørger for at variere dit tilbehør, da frikadellerne i sig selv jo er virkelig nemme for dig at tilberede, hvilket gør det perfekt for dig at spise til hverdag. Mangler du en god opskrift på frikadeller, kan du finde den på dk-kogebogen.dk. Der har de en lang række forskellige former for opskrifter – også på tilbehør til frikadeller. 

Vil du have noget tilbehør til frikadeller, kan du for eksempel vælge at spise noget græsk inspireret tilbehør. Du kan tilberede en lækker tzaziki og nogle ris til. Tzazikien er nem for dig at tilberede, og ris tager jo ikke nogen tid at koge. Samtidig passer den friske tzaziki godt til de kødholdige frikadeller. 

En anden god måde for dig at variere dine frikadeller på er, at du tilbereder en lækker frikadellesandwich. Det kræver bare en god bolle, en god mayonnaise, rødkål og syltede agurker. Du smører bollen og så kommer rødkål og syltede agurker på. Derefter kommer du en eller flere frikadeller på, alt efter hvad der er plads til. En frikadellesandwich er også virkelig nem tømmermændsmad for dig at tilberede. Det kræver ikke meget af dig, men er med til at gøre, at du ikke behøver at bevæge dig ud af dit hjem for at komme ned til pizzeriaet. 

Vil du have noget lækkert og sprødt til dine frikadeller, kan du tilberede en lækker rødkålssalat til. Det er nemt for dig at tilberede salaten, du skal bare skære en masse rødkål i tynde strimler, skære nogle æbler i stykker og komme noget æblegele på. Det er derfor ikke en salat, det tager lang tid for dig at tilberede. 

Flere Nyheder