Køb smukt lingeri

08 marts 2021
Maya Hindsberg
image

editorial

Lingeri er noget, nærmest alle kvinder bruger. Derfor er det også aktuelt for nærmest alle kvinder at forholde sig til lingeri. For mange er det dog ofte en privat sag, og man har ikke lyst til at vifte sit undertøj foran andre, når man er ude og købe det. Synet af det, er reserveret en bestemt.

Derfor finder mange det også akavet at skulle ned i undertøjsbutikken, for hvad nu hvis man møder en nabo, kollega eller en fra familien? Det bliver kun ubehageligt for begge parter. Heldigvis kan man købe lingeri på nettet. F.eks. på https://www.love-lingeri.dk/. Her kan du shoppe privat, men du har også rigtig gode muligheder for at finde det helt rigtige sæt til dig. Der er nemlig mange muligheder, så du kan finde noget i din smag og stil, uanset om det er hverdagslingeri, du leder efter eller noget til en mere privat affære eller en aften i byen.

Det skal passe

Noget af det vigtigste, når du skal købe lingeri er, at det passer dig. Det burde jo være nemt, men desværre varierer størrelser meget fra mærke til mærke og endda fra produkt til produkt nogle gange. Det kan dog løses rimelig let. Du skal nemlig bare have taget dine mål og rådføre dig med produktets måleskema, hvis der er et. På den måde løber du ikke ind i problemer med at tro, du er en størrelse, men faktisk er en anden i lige præcis den model. 

Det er især vigtigt med bh’en, da den kan sidde dårligt, på mange forskellige måder, og det er meget tydeligt, når den er for stor og for lille. Det første mål er under brysterne. Her skal målebåndet holdes vandret og stramt, så du får, så præcist et mål, som muligt. Det andet mål er omkring brysterne, som gerne må være lidt løsere.

Flere Nyheder