Kompetent flyttehjælp fra dit lokale flyttefirma

10 maj 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle flytte, bør du vælge dit flyttefirma med omhu. Skal du flytte meget mere end hvad der kan være i en kollegie bolig eller i en etværelses lejlighed, er det en god idé at få hjælp fra andre end venner og familie.

En flytteforretning vil på langt mere effektiv vis kunne flytte dine ting hurtigt og sikkert. Du vil få glæde af erfarne flyttefolk, som kender de rette teknikker, og som har det fornødne udstyr til rådighed. Tunge og vanskeligt håndterbare møbler og andet indbo – for eksempel klaverer eller antikke møbler – er ingen hindring for professionelle flyttefolk.

Det samme gælder for din boligs størrelse og beliggenhed. Uanset om du skal have flyttet alt indbo i en herregård, eller om flytningen skal foregå fra femte sal uden elevator, vil erfarne flyttefolk kunne finde en løsning på din flytte problematik. Og så kan du nyde godt af den forsikring, som er indbygget i en professionel flytte løsning.

Hvor finder jeg et kompetent flyttefirma i Nordsjælland?

Skal flytningen foregå i det nordlige Sjælland, kan du med fordel vælge Nordflyt Flytteforretning som din flyttepartner. Nordflyt Flytteforretning har, foruden mere end tyve års erfaring i flytte branchen, et stort professionelt personale og en varieret vognpark.

Nordflyt Flytteforretning kan tilbyde udlån eller salg af emballage materialer og andre hjælpemidler så som tøjgarderober, glas indsatser, bobleplast og tape – og du kan selvfølgelig låne flyttekasser i solid kvalitet. Flyttefolk fra Nordflyt Flytteforretning vil afhente materialerne igen, når du er kommet trygt og godt på plads i det nye hjem.

Hvad hvis mine sager skal til opbevaring?

Nordflyt Flytteforretning tilbyder også tryg og sikker opbevaring af dine møbler og øvrige indbo, hvis det ikke skal med ind i den nye bolig. Du kan læse mere om flytning og opbevaring på http://www.nordflyt.dk/ 

Flere Nyheder