Kvalitets bådudstyr til fornuftige priser

30 September 2021
Astrid Pedersen
image

Har du og din familie erhvervet jer en båd, som I planlægger at bruge til sommerferier langs de danske kyster? Så kan I godt begynde at glæde jer. En sejltur i de danske farvande byder på mange skønne oplevelser, masser af frisk luft, og helt unikke muligheder for at bade og dyrke vandsport.

Når I oplever Danmark fra søsiden får I et helt nyt perspektiv på vores smukke land. Og uanset om I ligger for anker ud for kysten, eller fortøjer båden i en af de mange havne og marinaer landet over, vil oplevelsen være ganske enestående for både store og små.

Brug vinteren på klargøring af familiens båd

Når solen rigtig bager på de lange varme sommerdage er det fristende at kaste los og drage ud på de vilde vover. Sommeren er højsæson for sejlfolket.

Du og din familie ser sikkert allerede nu frem til sommerens bådferie, dagsture eller mini togter i weekenderne. Men nu hvor vinteren er over os er det oplagt at gå båden efter i sømmene og sørge for at den er i tip top stand.

Uanset om du har båden liggende for red i havn eller marina, eller om du har valgt at sætte den på land for vinteren, bør du gennemgå den for fejl og mangler indvendig og udvendig nu hvor lejligheden byder sig. På den måde er du klar til afgang når solen atter begynder at titte frem. Og så kan hele familien trygt begive sig ud på ye eventyr.

Find bådudstyr og materialer til klargøring af båden online

En klargøring indbefatter såvel rensning og tætning af skroget som en gennemgang af bådens udstyr. Du kan altid supplere op med bådudstyr af en hver art hos Marinelageret i Sønderborg, som fører alt fra ankerspil til epoxy resin. Se det store udvalg i shoppen på https://marinelageret.dk/.

Flere Nyheder