Lav en samarbejdsaftale med et parkeringsselskab

27 februar 2021
Lotte Hindsberg

editorial

I dag findes der et utal af muligheder, når det kommer til parkering. De tider, hvor man skulle trække en billet og efterlade den i vinduet og så huske at komme retur, inden den udløb, er long gone. I dag er det langt mere almindeligt, at du har en app, eller at du bliver registeret automatisk, når du kommer, og så skal du betale, når du forlader parkeringspladsen.

Uanset om du er et lille firma med få parkeringspladser til dine kunder og medarbejdere, eller om du er et storcenter med flere hundrede parkeringspladser, kan du lave en aftale med et parkeringsselskab om at varetage området, så du slipper for at skulle bruge tid og kræfter på noget, som ikke er dit kerneområde. Du kan læse mere her https://unopark.dk/parkeringsselskab-i-aarhus/.

Fast kontaktperson

Når du laver en aftale med et parkeringsselskab, vil du få en fast kontaktperson, som kender dig og dit firmas behov. Det betyder, at du nemt, hurtigt og fleksibelt kan få lavet ændringer, skulle du have behov for det. 

Det betyder også, at din kontaktperson kan kontakte jer, hvis der opstår nogle nye muligheder, der kunne gøre det nemmere og hurtigere for jer, jeres kunder og medarbejdere.

En af årsagerne til at få et parkeringsselskab og få en parkeringsvagt ud flere gange dagligt, er, at det ofte kan være svært at finde en parkeringsplads, fordi andre har parkeret på området uden at have en gyldig grund til at parkere der.

Det betyder, at det kan være svært – for ikke at sige umuligt – selv at finde en parkeringsplads, og så giver det ikke meget mening at have et parkeringsområde. Især i og omkring stationer kan det være svært at finde en parkeringsplads, da mange pendlere stiller bilen og først henter den mange timer senere, når de er retur efter en lang arbejdsdag.

Flere Nyheder