Løsningen ved en ødelagt rygsæk

06 februar 2021
Anders Lundtang Hansen
image

Hvornår en rygsæk så end går i stykker, så er det virkelig irriterende og træls.

For det sker jo sjældent, mens man står ude foran en butik, hvor de sælger rygsække, og selv hvis man bestiller den på nettet fra ens telefon, sådan en ny rygsæk, så går der jo også lidt tid, før den dukker op hjemme hos en.

Måske har man endda ikke penge til en ny, og de færreste har lige sådan en liggende i reserve derhjemme, som de kan tage frem og bruge.

Formentlig er det muligt at låne en af en ven eller overtage en fra en person, hvor vedkommende ikke bruger den rygsæk længere.

Men det hjælper stadigvæk bare ikke særligt meget på dit problem lige nu, hvor du ikke har en hel rygsæk længere, da den er gået i stykker.

Nu er gode råd dyre, men du får dem helt gratis her!

Hvor meget i stykker er den rygsæk?

Hvor langt har du tilbage af den tur, du er på?

Skal du bare hjem fra skole, så kan du nok godt overkomme turen, men var du på første etape af en klatretur, så skal du nok vende om og anskaffe dig noget nyt grej.

Dernæst skal du se på, hvor meget i stykker den er.

For hvis det er den ene strop, der er knækket, så kan du måske bruge den som en slags skuldertaske, til du kommer hjem – hvor man så måske kan fikse den.

Men hvis der er gået hul i bunden, hvor underlaget er helt slidt bort af brug, så kan man nok næppe fikse den selv, når man kommer hjem. Det bliver en midlertidig løsning, som der ikke holder i længden.

Er bunden dog gået ud, så er det måske noget med at samle sagerne, der var i rygsækken, i nogle poser, indtil du kommer hjem.

Flere Nyheder