Maler i Roskilde: Vær kritisk, når du vælger malerfirma

22 October 2020
Camilla Skøtt

editorial

Når du skal finde et malerfirma, der kan farvelægge væggene i dit hjem, er det vigtigt, at du bruger din kritiske sans og din sunde fornuft – det fortæller en maler i Roskilde.

En dygtig sælger kan sælge hvad som helst, og der er helt klart dygtige sælgere bag nogle malerfirmaer. Det er bare ikke altid, at der også er dygtige malere. Derfor skal du være opmærksom, når du leder efter et malerfirma til at løse din opgave. 

Når du undersøger markedet og indhenter tilbud, skal du altså være opmærksom, og du skal ikke være bange for at bruge din kritiske sans og lytte til din sunde fornuft.

Vær grundig, og få flere tilbud

Det lettest er at skrive malerfirma i feltet på google og kontakte de tre øverste for et tilbud, men det er ikke altid den bedste løsning – det er i hvert fald ikke en garanti for, at du finder det bedste malerfirma i dit område.

Det du i stedet skal gøre er at undersøge branchen, der hvor du bor. Hvilke firmaer findes der, hvordan fremstår de rent professionelt på hjemmesiden og hvad siger andre kunder om deres oplevelser med dem?

Når du har lavet en grundig research, kan du begynde at indhente tilbud, og her bør du som udgangspunkt indhente tre forskellige, så du har noget at sammenligne med. Du skal ikke udelukkende sammenligne prisen, du skal også kigge på materialer, tidshorisont og muligheden for at komme på det tidspunkt, der passer dig bedst – altså en sammenhæng mellem pris, kvalitet og at få dækket dine behov.

Inden du takker endeligt ja til et tilbud, kan du også med fordel undersøge, hvad kunderne siger om dem på trustpilot. Hvis det er helt hen i vejret, skal du måske overveje et andet firma, så du ikke bliver den næste kunde i række, der føler sig snydt.

More articles