Maler i Slagelse: Vi klarer arbejdet for dig

24 august 2020
Athene Eriksen

editorial

Vi er et team af erfarne og kompetente malere, som ønsker at opfylde alle dine drømme til din bolig. Hos os er kvaliteten i højsædet og vi tager stolthed i et veludført stykke arbejde. Med mange års erfaring indenfor branchen, er alle vores medarbejdere eksperter indenfor deres fag.

Maler i Slagelse: Kvalitetsarbejde til kvalitetspriser

Når du har et malerarbejde som skal udføres, er det derfor altid den fornuftigste beslutning at tage kontakt til et professionelt malerfirma. De har den viden og ekspertise der skal til, for at levere et perfekt stykke arbejde, hver gang. De har øjne for detaljerne, som sikrer at du får det rigtige lysindfald, skarpe linjer og den dybe farvemætning, man ønsker i sit hjem. Når der skal males vil der ofte være andre småreparationer, som er nødt til at finde sted, for at opnå det optimale resultat. Vores kyndige ansatte har derfor udvidet deres pallette af kunnen, til at omfatte alle disse services: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

Vi starter vores arbejdsproces ud med en dialog, så vi kan specificere helt præcist, hvad dine ønsker er. Vi vil gerne have at du føler dig tryg, igennem hele vores samarbejde og derfor tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti. 

Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før arbejdet er set og godkendt af dig. På denne måde kan du føle dig ganske sikker, på at du er i gode hænder. Vi benytter os ikke af fastlagte priser, men tilpasser derimod tid og priser efter dine behov. Så ved du at du altid får den bedste handel. 

Så hvis du ønsker et skræddersyet tilbud, udformet specielt til dig, så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen.

Flere Nyheder