Med Love Lingeri kan det være svært at styre sig!

02 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man har med noget at gøre fra https://www.love-lingeri.dk/ , så kan det virkelig være svært at kontrollere sig, for det er noget, der tit appellerer til øjnene, som aktiverer nogle ting i en, som der kan være svært at kontrollere.

Det er da også hensigten med meget af det, som der sælges herfra, hvor man selvfølgelig skal give efter for de lyster, så længe der er samtykke til det, så man kan gå fra bare at kigge til også at røre og gøre endnu mere.

Det kan “bagefter” være svært at komme i tanke om, at det hele startede med noget, som man så, der var købt fra Love Lingeri.

Det er lidt som om, at man bliver en anden, både når man har det på, og når man ser på det en anden, når der er tale om noget, man kan klæde sig med.

Det må være sådan, at superhelte har det, når de tager deres dragter på, at de finder en styrke, en lyst og intensitet, som det kan være svært at holde nede.

love lingeri

Love Lingeri gør noget ved folket

Det kan være svært at forstå for folk, der aldrig har prøvet noget fra dette sted fra, og det kan være fordi, man er lidt for konservativ, eller man tror, den tid er kørt for en – men det er den aldrig.

Måske kan man ligefrem være bange for, at man finder en side af sig selv, man ikke kendte, eller man havde gemt så meget væk, som der er mere livlig og engagerende, end man selv forestiller sig at være.

Det kan være svært at give sig hen til den slags, men så længe man kan styre sig (nogenlunde), så er det bare med at se, hvad Love Lingeri gør ved en.

Det er altid skønt at opdage noget nyt ved sig selv.

Flere Nyheder