Sådan vælger du den rette dobbelte facadedør

30 april 2022
Silje Hansen

Der findes i dag mange forskellige typer og varianter af døre, som du kan vælge mellem. Der er derfor en dør at finde til ethvert formål, som du skal bruge det til. Man kan som udgangspunkt opdele døre i kategorierne indvendige og udvendige dør. I denne artikel sætter vi fokus på udvendige døre. Det vil sige yderdøre som f.eks. en hoveddør, terrassedør eller en facadedør. 

De fleste vælger en hoveddør eller facadedør efter, at den ikke kun skal være praktisk. Det må gerne se godt ud og være en del af indretningen af ens bolig. Det har nemlig stor betydning for udstrålingen af ejendommen alt efter, hvilken dør du vælger.

døre

Hvilken facadedør skal du vælge til din dør?

Er du i markedet for at finde en facadedør, er der i dag mange muligheder at vælge imellem. Her handler det om at finde en stil, som passer til det du søger. Udover stilen bør du også forholde dig til, hvilket materiale døren skal bestå af. Du kan blandt andet vælge at døren skal være i træ, plast eller en kombination af træ og aluminium. Den sidste variant er den mest holdbare, og kan holde i stort set en hel menneskealder, uden at det kræver den helt store vedligeholdelse. 

Det er derfor det foretrukne valg at vælge alu/træ, hvis du ønsker den bedste løsning til din bolig.

Herefter skal du tage stilling til om du ønsker at der skal være vinduer i døren. Ved at vælge en dør med vinduer, kan du trække lys ind i boligen. Det kan give en større rumfornemmelse. Du kan vælge store vinduespartier eller en dør med inddelte mindre ruder.

Her kan du købe en facadedør med 10 års garanti

Hvis du leder efter en specialiseret virksomhed som tilbyder et stort udvalg af facadedøre med 10 års garanti, kan vi varmt anbefale https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-ytterdor

Flere Nyheder