Send din pakke med en af landets bedste forsendelsesservices

09 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal du sende en pakke inden for landets grænser, eller til det store udland? Så kan du for eksempel vælge GLS.

Hvem er GLS?

Det britiske distributions og logistik selskab GLS (som er en forkortelse for General Logistics Systems B.V.) er blandt de mere velrenommerede aktører på markedet. GLS har igennem mange år været blandt danskernes foretrukne leverandører af forsendelses ydelser – og det med god grund.

GLS har nemlig et særdeles udbygget netværk i hele landet samt i resten af verden, i form af operatører, distributions centraler og GLS pakkeshops hvor du kan afhente pakker eller aflevere pakker til forsendelse.

GLS anvendes både af private kunder og erhvervs kunder i forbindelse med forsendelser af alle typer og størrelser. Og den primære grund til GLS’ store popularitet er at det velvoksne og veletablerede firma løser opgaven til top karakter.

Hvorfor skal jeg vælge GLS?

Der er mange gode grunde til at vælge GLS når du ønsker at sende en pakke. Først og fremmest er der det oven for nævnte netværk af operatører og centrale distributions knudepunkter som muliggør en hurtig og sikker ekspedition af forsendelse i alle størrelser.

Der ud over er GLS et kundevendt selskab som gør alt for at du skal føle dig tryg ved at bruge dets ydelser. Dette kommer blandt andet til udtryk i den smarte tracking service som firmaet tilbyder. Her har du som både modtager og afsender mulighed for at følge forsendelsen på dens rejse fra punkt A til punkt B. og det giver en vis tryghed at vide hvor i verden pakken befinder sig.

Hvordan finder jeg priser på forsendelse med GLS?

Hos pakke.dk, som er en pris sammenlignings portal for en række forsendelses operatører, kan du nemt og hurtigt finde prisen på din GLS forsendelse samt bestille og betale for denne. Send pakke med GLS via pakke.dk – det er nemt og hurtigt.

More articles