Send din pakke trygt og sikkert med en af verdens største udbydere

09 september 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark eller i det store udland? Så kan du med fordel vælge UPS.

Hvordan sender jeg en pakke med UPS?

Hvis du ønsker at sende en pakke med UPS er det nemmest på forhånd at bestille selve forsendelsen. Dette kan du gøre via pakke.dk.

På pakke.dk finder du en online pris beregner som giver dig den bedste pris på forsendelse af pakke via UPS på baggrund af pakkens mål og vægt samt modtagerens placering. Hos pakke.dk er et samtidig muligt at betale for din forsendelse samt at downloade pakke label til udprint og påsætning.

Når du skal sende din pakke kan du med fordel benytte en af de mange UPS pakkeshops som er placeret rundt omkring i landet. En UPS pakkeshop kan for eksempel have til huse i en kiosk eller i en dagligvare butik, for eksempel et supermarked. Men du kan også finde UPS pakkeshops på tank stationer, i små forretninger, eller i print shops. Og generelt skal du ikke gå særligt langt for at finde din nærmeste UPS pakkeshop.

Hvor finder jeg den UPS pakkeshop som er tættest på min bopæl?

UPS er en verdensomspændende virksomhed som har ageret på det internationale marked for fragt, forsendelse, distribution og logistik i mange år. UPS har således etableret sig med et stort udvalg af pakkeshops – eller access points, som de selv kalder det – rundt omkring i Danmark og i udlandet.

Det er således intet problem at finde en UPS pakkeshop i nærheden af dig. Du kan eventuelt benytte den smarte søge funktion på pakke.dk og få samtlige UPS pakkeshops vist på et kort eller i en liste. Og så er det blot at vælge den UPS pakkeshop som passer dig bedst. Du kan læse mere om UPS forsendelse på pakke.dk

Flere Nyheder