Udnyt sensommeren til at få malet

24 september 2020
Astrid Pedersen

editorial

At få malet er primært noget man anbefaler bliver gjort i sommerhalvåret og i starten af efteråret, især hvis det er udenfor. Det skyldes at murene eller træværket skal være tørt når det males. Hvis det ikke er det er der risiko for at der kommer mug og skimmelsvamp. 

Efteråret er en god årstid til at få gennemgået sin træterrasse og andet træværk og få det malet. Det kunne f.eks. være at du ansatte en maler i Roskilde til at male det. 

Det er vigtigt med jævne mellemrum at gennemgå ens træværk og udskifte rådne planker og skuer der er væk. Efterfølgende skal træværket enten sandblæses eller have en grundig rengøring inden det bliver malet. Ved at male det, sikre du dig at dit træværk holder længere og du ikke skal ud og have en større renovering.

Find den rigtige maler til opgaven

Det er ikke ligegyldig hvem du ansætter til at male. Der kan være stor forskel på kvaliteten. Både hvordan der bliver malet, prisen og også hvilken maling der bliver brugt. Kontakt flere malere og bed om et tilbud. Gerne flere end 3. Det vil give dig et overblik over prisniveauet og sikre at du ikke ved et uheld har ringet til den dyreste. Bed også om at de oplyser hvilken maling de benytter.

Der er ikke alene prismæssigt stor forskel på maling, der er også en kvalitetsforskel. Hvis der bliver malet med en god kvalitetsmaling vil resultatet blive flottere og du behøver ikke at få malet igen i en længere periode, end hvis du har fået malet med en maling af dårligere kvalitet.

Tilsidst kontakt tidligere kunder og hør om de har været glade og tilfredse. Alternativt kan du se hvad der er skrevet på Trustpilot. Husk dog at tage det der står med et gran salt.

Flere Nyheder