Udskiftning af iPhone X skærm

20 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Apples store flagskib, iPhone X, er stadig state of the art inden for mobiltelefoner. Ejer du et eksemplar af den smukke og slanke telefon med det skinnende display, er du sikkert stadig glad for denne. Og så er der ingen grund til at skifte den ud – med mindre selvfølgelig den går i stykker.

Min iPhone X er gået i stykker – hvad skal jeg gøre?

Taber du din iPhone på et hårdt underlag, for eksempel et flise belagt gulv, asfalt eller beton, vil den på et splitsekund kunne forvandles til et stykke helt og aldeles ubrugeligt elektronik. Den store, flotte skærm er nemlig på en og samme tid telefonens styrke og dens store svaghed.

Det er via displayet at du har adgang til de apps som styrer såvel smarte features som helt basale funktioner. Kan du ikke længere tilgå disse, er din telefon ikke meget værd. Og så er det at frontglasset skal skiftes ud.

iphone x skærm

Hurtig og nem reparation af iPhone X skærm hjemme hos dig selv

Hvis du ikke har lyst til at bruge en indre formue på at få repareret din iPhone på et autoriseret værksted, kan du med fordel anskaffe dig en såkaldt repair kit.

En repair kit indeholder alt hvad du skal bruge for selv at udskifte frontglasset på din telefon. Det er langt billigere at reparere sin telefon selv end det er at sende den på værksted. Og når du selv kan skifte frontglasset ud, slipper du samtidig for at skulle ud og bruge penge på en helt ny iPhone.

Hvor kan jeg købe et iPhone X repair kit?

Hos Phone-Parts.dk kan du finde repair kits til alle typer smartphones, her under diverse iPhones. Du kan bestille din iPhone X repair kit hos Phone-Parts.dk via den online shop og have den hos dig i løbet af ganske få hverdage.

Flere Nyheder