Byg flotte facader med sandwichelementer

05 February 2020
Astrid Pedersen
Byg flotte facader med sandwichelementer

Når du som entreprenør står for at skulle vælge leverandør af element løsninger i forbindelse med nybyggeri, bør du se dig godt for. Der er ingen grund til at vælge andre end de absolut bedste på markedet – for eksempel Præfa Betonelement.

Hvorfor vælge Præfa Betonelement som leverandør af beton elementer?

Den velrenommerede virksomhed Præfa Betonelement har over fyrre års erfaring inden for produktion og levering af beton elementer af en hver slags. Når du vælger Præfa Betonelement som din leverandør af element løsninger i forbindelse med byggeri eller anlæg, vil Præfa Betonelement altid tage en snak med dig om dit behov for beton elementer.

Hos Præfa Betonelement lægges der stor vægt på særligt kundepleje og et højt service niveau, hvorfor Præfa Betonelement er i besiddelse af en ganske betragtelig portefølje af glade og tilfredse kunder, som sætter pris på den høje faglighed og professionalisme, som præger Præfa Betonelements arbejde.

Hvilke produkter leverer Præfa Betonelement?

Præfa Betonelement er vældig fleksibel, når det handler om at levere kunde tilrettede løsninger. Som udgangspunkt leveres elementer baseret på modellerne facadeelementer, skillevægselementer, sandwichelementer og bagvægselementer, men tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker.

For eksempel kan facadeelementer være forsynet med forskellige former for overflade, så som en særlig tekstur eller farve. Og du kan vælge at bygge din facade ved hjælp af de såkaldte sandwichelementer, som leveres med overflader af eksempelvis fritlagte sten, glatte, kostede eller håndpudsede overflader, mønstre, glatte sokler og friser eller tilbagetrukne felter.

Sandwichelementer fås i rigtig mange forskellige teksturer og overflader ud over klassisk glat, for eksempel Hardeberg, Gøteborg, Blå søsten, Italiensk granit, Lysit, Bakkesten, Luxovit, Søsten, Jura, Hyporite eller Thyborøn. Med sandwichelementer fra Præfa Betonelement kan du således skabe unikke konstruktioner, som både er smukke og funktionelle.

Du kan læse meget mere om Præfa Betonelement på hjemmesiden praefa.dk

More articles