En firmajulegave gør dine medarbejdere glade

22 February 2023
Anna Marie Aggerholm

Det løfter stemningen og humøret hos dine medarbejdere, når de føler sig værdsat med en julegave

Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at overveje årets julegave til dine medarbejdere. Den må gerne være noget særligt, og derfor skal der være god tid til at kigge sig omkring i markedet og lade sig inspirere.

Faktisk er det en god idé at holde sig opdateret om alt, hvad der rører sig på markedet for firmagaver. Ikke kun ved juletid bør man sætte pris på sine medarbejdere, der er masser af andre anledninger til at værdsætte dem med en gave.

Heldigvis er vi kommet længere end de to flasker rødvin, mange virksomheder plejede at dele ud til medarbejderne ved juletid. Nu er der skarp konkurrence mellem de forskellige gaveleverandører om at tilbyde de bedste og mest originale gaver til den bedste pris.

En overraskelse bliver altid hilst velkommen

Uanset om der er tale om julegaver eller gaver til et jubilæum, feriegave eller gaven til årets medarbejder, er det overraskelsen, der bliver sat mest pris på. Man føler sig virkelig værdsat, når gavegiveren har gjort sig umage for at finde netop den gave, der passer til formålet.

 

firmajulegaver, firmagaver

 

I de fleste virksomheder omgås medarbejderne ikke nødvendigvis privat. De kommer ikke naturligt i hinandens hjem. Derfor kan det ofte være svært at vide, hvad den enkeltes personlige smag er, og derfor skal gaven helst passe ind i ethvert hjem.

Mange virksomheder indgår aftaler med gaveleverandører, der kan tilbyde frit-valgs løsninger. Det vil sige, at medarbejderne selv vælger deres gave blandt et større udvalg, så man altid kan vælge en firmagave ulig andre.

Så er man også selv med til at vælge, fra hvilken prisklasse, gaven skal være.

Husk også gaven til kunder og leverandører

Det er ikke blot medarbejderne, der skal have en gave til jul og andre anledninger. Det er vigtigt også at vise kunder og leverandører, at de er værdsat. Det er dem, der på hver deres måde holder hjulene i gang og omsætningen oppe.

Til den målgruppe kan det være en god idé at vælge at sætte firmaets logo på gaven, så modtageren bliver mindet om relationen hver gang, de bruger eller kigger på gaven. Der findes mange muligheder for at lave helt personlige julegaver alt efter behov og budget.

More articles