Køb din nye Tesla brugt

23 juni 2021
Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at køre Tesla? Så bør du overveje at købe en brugt model.

Hvorfor skal jeg købe en brugt Tesla?

Der er mange gode grunde til at købe din nye Tesla brugt i stedet for fabriksny. Lige som det gør sig gældende for andre bil mærker vil du kunne spare store summer på at vælge en brugt Tesla frem for en helt ny én af slagsen.

En Tesla taber nemlig også en stor del af sin nyværdi inden for de første år af sin levetid. Selv om en Tesla er bygget til at kunne holde i mange år vil den stadig lide under det afgift betingede værditab som alle fabriksnye biler døjer med.

Det betyder at du med en brugt Tesla vil kunne få en fin og køreklar bil som har masser af kilometer tilbage i tælleren. Du bør blot sørge for at købe din nye brugte Tesla hos en autoriseret brugtvogns forhandler. Så er du nemlig helt sikker på at bilen holder en høj standard og ikke gemmer på alvorlige skader eller slitage du ikke kan se.

Hvor finder jeg en god brugt Tesla?

Den gode nyhed er at du ikke behøver at trave byen tynd for at finde den rette Tesla hos en af de lokale forhandlere. Du kan blot klikke dig ind på Biltorvet – Danmarks største bilportal. Her vil du finde en sand mangfoldighed af annoncer for brugt Tesla til salg hos velrenommerede forhandlere over hele landet. Biltorvet er et samarbejde imellem nogle af Danmarks største bilhuse og brugtvogns forhandlere.

Hos Biltorvet finder du udelukkende opdaterede annoncer for gode brugte biler til salg – her under en hel del Tesla modeller. Ved hjælp af den smarte og brugervenlige søge funktion på Biltorvet.dk kan du nemt og hurtigt finde netop den Tesla du søger. Kig forbi Biltorvet og læs mere.

Flere Nyheder