Lån penge som 18 år gammel til din fremtid

02 februar 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Skulle man forkaste og fornægte de gode betingelser, som de tidligere generationer har gjort for os?

Nej, vel.

Sådan nogle ting som et socialt sikkerhedsnet, ingen borgerkrige, pension, ferie, lånemuligheder og meget mere er jo nogle ting, som vores forfærdre har kæmpet for, at vi nu i vores generationer har nydt godt af – og den slags skal vi blive ved med at udvikle på, så de kommende generationer kan have noget lignende, det samme og gerne mere til.

Så hvorfor skulle man træde baglæns i tiden eller begynde at leve for mindre, medmindre man har et ønske om at komme tættere på naturen?

Vi mener ganske enkelt, at for eksempel vores oldeforældre skulle kæmpe for at have råd til dagen og vejen, medmindre man var godt stillet i samfundet.
Her var ingen mulighed for gratis uddannelse, social mobilitet; man arbejdede længe og hårdt og bare for at have til dagen og vejen. Selvrealisering kunne man godt droppe tanken om.

Men sådan har tingene ændret sig nu, så ikke alene skal man ikke kæmpe for at have penge til dagen længere, man kan endda skaffe penge på en helt lovlig måde og få dem udbetalt næsten med det samme; dette kan eksempelvis gøres med kviklån med lav rente.

Der skal faktisk ikke meget til for at få de penge, og det kræver bare, at man i samfundets øjne er myndig, så kan man lån penge 18 år gammel, når man rammer den alder.

Og dette kommer blandt andet af, at vores forfærdre har sloges for, at vi skulle være godt stillede i samfundet, så vi bliver set som værdige samfundsborgere, der meget let kan få penge udbetalt for ikke bare at leve, men netop også udleve vores drømme.

Den slags skal man da ikke takke nej til, for det er jo lidt som at besørge på, hvad folk før os har udrette for, at vi skal have det godt.

Flere Nyheder