Man høster god inspiration fra Love Lingeri

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Oplever I også det med, at det er ved at blive lidt kedeligt i soveværelset, fordi I har prøvet det hele før, og I mangler simpelthen gejsten.

Nu er der også kommet børn ind i livet, så det med seksuel samkvem er blevet noget, man skal finde tid til, eller også må man udnytte det, når der lige melder sig en ledig stund – og det er bare ikke så sexet.

Men sex er jo en vigtig del af et parforhold, men det er ved enten at blive rutine eller kedeligt, men dog taler I så godt sammen, så det er ikke fordi, I er ude i at snakke om et åbent parforhold, og I skal heller ikke i svingerklub.

Men I er åbne for, hvad man ellers kunne finde på, om det er frækt undertøj eller måske endda sexlegetøj, men det skal foregå i Jeres tempo.

Det er heldigvis her, at Love Lingeri kan hjælpe jer.

love lingeri

Love Lingeri tager jer i hånden mod det, I gerne vil

For det behøver ikke at starte grænseoverskridende, og selv hvis man finder ud af, man er til den slags, så skal det helst starte i det rolige, så man vænner sig til det.

Man skal måske prøve sig selv og hinanden af på forskellige områder og måder, som I ikke har gjort det før, hvor I finder de ting, I skal bruge til det, på Love Lingeri.

Så finder man fælles konsensus om, hvad det egentlig er, man er til, som der gør sex bedre for hinanden, og med tiden kan I så udforske jer videre frem, hvad der tænder og siger jer noget.

Det tager man i sit eget tempo, og det er vigtigt, at man følges ad og gør det sammen, så det bliver en fælles rejse og oplevelse i soveværelset.

Flere Nyheder