Tips om køb af gode damesko

23 April 2019
Anders Lundtang Hansen
Tips om køb af gode damesko

Hvis der er noget, som kvinder er kendt for, så er det at have mange damesko stående derhjemme.

Ofte siger man spøgefuldt, at hvis man skal gøre en kvinde glad, eller man vil have tilladelse til at købe noget selv, så skal man bare give hende tilladelse til at købe et par sko også – eller to.

Der findes damesko i store størrelser, der findes damesko i små størrelser, der findes højhælede sko, kinasko, crocs, træsko, kondisko, og mange andre varianter af sædvanlige sko, der er lavet med henblik på salg til kvinder, så disse divergerer fra herresko i udseende og pasform.

Et godt tip er at købe damesko i Danmark, så man er underlagt dansk lovgivning, kan få dansk kundeservice, og så det foregår på dansk. 

Så tager det heller ikke så lang tid, hvis man vil sende et par sko retur, som man ikke finder tilfredsstillende og eventuelt skal have pengene retur eller købe et tilsvarende par i en større eller mindre størrelse.

Men angående størrelserne er det værd at notere sig, at nogle sko skal gås til, før de sidder helt godt, og de har tilpasset sig dine fødder.

Sådan er det i hvert fald med kondisko, sneakers og andre skotyper, der er lavet af materiale, som skal have tid til at udvide sig og sætte sig. Og nogle gange kan store temperaturforskelle også være med til at gøre, at skoene udvider eller trækker sig sammen.

Dette ser man ikke med højhælede sko eller andre skotyper, der er lavet af mere solidt materiale, men man ser det dog ske med træsko.

Derfor er det en god idé lige at prøve skoene til og have dem på et stykke tid, om man så har købt dem online eller været nede i en butik at købe dem, før man eklatant afviser dem som nogle sko, der ikke passer til en.

 

More articles